Agenda inwoners

Samen Fitter

Zorgverzekeraar De Friesland zorgt via Samen Fitter voor een plek voor iedereen die gezond wil eten, bewegen en mentaal fit wil blijven. Op dit platform staan diverse challenges voor inwoners. Tevens delen verschillende experts hun kennis over alles wat met gezondheid en welzijn te maken heeft. 

Ga naar De Friesland

Bloeizone Fryslân

Een 'Bloeizone' is een gebied met meer groen, meer betrokkenheid en waar inwoners kunnen bewegen en ontspannen. Bloeizone Fryslân organiseert samen met inwoners verschillende initiatieven.

Ga naar Bloeizone Fryslân

UP! Inspiratie voor ouder worden

Een nieuwe kijk op ouder worden. UP! biedt inspiratie rond het thema ouder worden, een frisse blik, ruimte voor scherpe randjes en veel moois. Door middel van ontmoetingen (talkshows, festivals en themagesprekken in de wijk) brengt UP! mensen op een persoonlijke, realistische manier bij elkaar. De gesprekken gaan over uiteenlopende thema’s die ertoe doen bij ouder worden, zoals bewegen, rouw en intimiteit.

Check de agenda van UP!

'Stoppen met roken in groepsverband'

Pop-uppoli's
Wilt u stoppen met roken? Bezoek dan een van de pop-uppoli’s 'Stoppen met roken' in groepsverband. Deze worden verzorgt door VNN in Drachten en Leeuwarden. 

Meer informatie over Pop-uppoli 'Stoppen met roken'

Event melden?

Organiseert u ook een (online) event over gezondheid en welzijn voor inwoners? En uw event staat nog niet op onze website vermeld? Neem dan contact met ons op via info@friesepreventieaanpak.nl.