Fries Financieel Fundament

Over de coalitie
De coalitie 'Fries Financieel Fundament' (voorheen: Financieel Fit Fryslân) heeft de ambitie om integraal samen te werken op het thema financiële gezondheid. Fries Financieel Fundament heeft de opdracht gekregen om een netwerkstructuur rondom bestaanszekerheid op te zetten of te versterken. Samen met acht partners is er een plan opgesteld waarmee een netwerk wordt opgezet met bovenlokale activiteiten rondom bestaanszekerheid, zoals: Geldzorgen signaleren bij werkgevers (uitgevoerd door Moedige Dialoog Nederland) en geldzorgen signaleren bij jongeren in het voortgezet onderwijs en op het MBO, HBO en universiteit (uitgevoerd door studenten). De bedoeling is om alle Friese gemeenten aan te laten sluiten op een netwerkstructuur om mensen die bovenlokaal ‘gevonden’ worden op efficiënte wijze naar goede hulp toe te leiden in eigen gemeente.

Samenwerken
Heeft u raakvlakken met financiële gezondheid en wilt u uw expertise met ons delen? U bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de besloten groep op ons online samenwerkingsplatform. Via deze link kunt u lid worden van de coalitie ‘Fries Financieel Fundament’.

Meer informatie
Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Neem contact op met Nynke Andringa of Astrid de Bue (coalitietrekkers 'Fries Financieel Fundament’).