17 november 2022: Lezing Tim 'S Jongers: 'Van kloof naar brug'

22 september 2022

Op donderdag 17 november 2022 (van 16.00 tot 17.30 uur) organiseert NHL Stenden Leeuwarden (Inclusive Community Lab Fryslân) de lezing: Van kloof naar brug van Tim ’S Jongers.

Waarover
Deze lezing gaat over de inzet van ervaringskennis in het sociaal domein. De lezing is gratis en voor iedereen die de vragen herkent en meer effectief wil worden door het benutten van ervaringskennis. De wereld van het beleid is gesloten voor de ervaringen van kwetsbare mensen. Hoe kan ervaringskennis daar toch een rol gaan spelen? Neem het voorbeeld van de broccoli en de pastinaak. Kinderen in een achterstandswijk zouden op school gezonder moeten eten. Een goed idee. Maar wat als die kinderen zonder ontbijt naar school zijn gekomen? In de lezing staat de ervaringskennisvraag centraal hoe gemeenten maar ook organisaties daar veel beter gebruik van kunnen maken, zodat beleid en uitvoering vanuit de verhalen van mensen beginnen. 

Aanmelden
U kunt zich opgeven via deze link. Na opgave ontvangt u een bevestiging en meer precieze informatie. Er is plek voor maximaal 250 deelnemers.