18 september 2023: Save the date Gezondheidsfestival 2023: 'Rebelleren kun je leren'

03 juli 2023

Op 18 september 2023 wordt in het Gevangenismuseum in Veenhuizen het tweede Gezondheidsfestival voor Noord-Nederland georganiseerd. Het thema van deze tweede editie: 'Rebelleren kun je leren!'

Waarover
Voor de beweging van zorg naar gezondheid hebben we gezondheidsrebellen nodig. En rebelleren ka het best geleerd worden van inspirerende voorbeelden. Mensen en organisaties die in hun denken, doen en communicatie laten zien en horen hoe je uit de bestaande kaders kunt breken. Zodat we uiteindelijk met steeds meer gezondheidsrebellen in staat zijn om de transitie van zorg naar gezondheid vorm te geven en zelfs te versnellen.

Het programma
De eerste sprekers zijn bekend: Tim S Jongers Van kloof naar brug, Eva Rovers Zorgrechtvaardigheid: over heimelijke rebellen en burgerberaden, Kees Klomp De betekeniseconomie, Jessica den Outer met rechten voor de Natuur, Marcel Levi, Kansen en uitdagingen voor de gezondheidszorg, Floor Milikowski over Leven in een gezonde omgeving, organisatieactivist Tessa Wenink Get comfortable with being uncomfortable Thomas de Boer ‘Wie het weet, mag het zeggen: de wetenschap, de professional of de zieke!’, Marco Mout over spelen-maken-leren, Denise Harleman, Collectief Kapitaal, Old Stars Sporten, Wandelen met Zef Hemel, en Jeroen Kemperman, 24 Briljante businessmodellen in zorg en gezondheid.

Daarnaast wordt een podium geboden aan een prachtige reeks noordelijke initiatieven en projecten, die ieder op hun eigen wijze bijdragen aan de beweging van zorg naar gezondheid.

Via deze link vindt u alle informatie en het programma.

Aanmelden
Via deze link kunt u zich alvast voor dit event aanmelden.