20 september 2022: Uitnodiging 'Praktijkdag Positieve Gezondheid'

12 juli 2022

Op dinsdag 20 september 2022 (van 11.00 tot 17.00 uur) organiseren Alles is Gezondheid en iPH (Institute for Positive Health) voor de derde keer de landelijke Praktijkdag Positieve Gezondheid bij de KNVB Campus in Zeist. Het doel van deze dag is om uitleg te geven, praktijkervaringen te delen en een handreiking te bieden hoe te werken met Positieve Gezondheid.

Programma
Naast presentaties van Machteld Huber (grondlegger Positieve Gezondheid) en een panelgesprek met praktijkexperts, kunt u in een mini-training zelf aan de slag hoe u bijvoorbeeld Positieve Gezondheid kunt toepassen in de regio of specifiek werkveld. Klik hier voor het voorlopige programma

Voor wie
Heeft u nog geen training Positieve Gezondheid gevolgd, maar wilt u toch meer verdieping dan alleen informatie? Deze dag is bedoeld voor zorg- en gezondheidsprofessionals, welzijnswerkers, therapeuten, coaches, begeleiders en specialisten. Maar ook onderwijsinstellingen, gemeenten, overheden, verzekeraars en werkgevers die bekend met Positieve Gezondheid en een (eerste) stap willen maken met toepassing in hun praktijk zijn van harte welkom.

Aanmelden
U kunt zich via deze link aanmelden.