24 mei 2023: Save the date symposium 'Kansrijke Start Fryslân: Een Kansrijke Start voor alle kinderen in Fryslân'

08 maart 2023

Op woensdagmiddag 24 mei 2023 (van 12:00 tot 17:00 uur) organiseert de Friese Preventieaanpak het symposium 'Kansrijke Start Fryslân: Een Kansrijke Start voor alle kinderen in Fryslân'.

“Op het fundament van de eerste 1000 dagen, vanaf de bevruchting tot de tweede verjaardag, bouwen we de rest van ons leven verder. De omgeving waarin een kind wordt geboren, groeit en zich ontwikkelt in de eerste 1000 dagen, bepaalt in grote mate de kansen voor later. Door nu te investeren in een goede, kansrijke start voor elk kind, bouwen we aan een gezonde generatie in de maatschappij van morgen.” (Rooseboom, 2018)

Ieder kind in Fryslân een Kansrijke Start
De Friese Preventieaanpak organiseert het symposium 'Kansrijke Start Fryslân: Een Kansrijke Start voor alle kinderen in Fryslân' op woensdag 24 mei 2023 (van 12:00 - 17:00 uur). U bent van harte welkom!
Dit symposium is er om elkaar te inspireren, te ontmoeten en om er gezamenlijk voor te zorgen dat ieder kind in Fryslân een Kansrijke Start krijgt. 

Locatie: Schouwburg De Lawei, Laweiplein 1, 9203 KL Drachten. 

Voor wie
Dit event is relevant voor alle (zorg)professionals in Fryslân die zich inzetten voor, tijdens en na een zwangerschap. Onder andere functies als verloskundigen, gynaecologen, kraamverzorgenden, JGZ/GGZ-professionals, beleidsprofessionals...

* Dit symposium is met 5 punten geaccrediteerd door Registerplein en SKJ.

Aanmelden
De officiële uitnodiging met meer informatie over het programma volgt in april 2023. Wilt u zich alvast aanmelden voor het symposium? Dat kan via deze link. Na het klikken op de groene button 'aanmelden' is uw aanmelding succesvol geregistreerd.