25 oktober 2022: Save the date: 'WETEN wat werkt: Waarover wilt u meer weten?'

14 juli 2022

Op dinsdagmiddag 25 oktober 2022 (van 13:00 tot 16:30 uur) organiseert de Friese Preventieaanpak in samenwerking met NHL Stenden Hogeschool, Aletta Jacobs School of Public Health en Rijksuniversiteit Groningen de brainstormsessie ‘WETEN wat werkt: Waarover wilt u meer weten?’

WETEN wat werkt!' essentieel voor 'DOEN wat werkt!'
Bent u druk met preventiebeleid en alle -activiteiten aan de slag? Heeft u geregeld vragen waarover u meer zou willen weten of wilt u graag weten of u nu wel de juiste dingen doet? Het doel van deze brainstormsessie is het scherp krijgen wat u en uw collega's graag willen weten om nog effectiever met preventie op gezondheid en welzijn aan de slag te kunnen voor alle inwoners in Fryslân. Welke kennis mist u? Waarvoor zoekt u een oplossing? Wat en waar wilt u verbeteren? Tijdens onze gezamenlijke brainstorm willen we graag inzicht krijgen welke praktijkvragen er bij u en uw collega's leven. Deze vragen vertalen wij naar onderzoeksvragen voor onderwijs en wetenschap. De resultaten uit de onderzoeken delen we vervolgens weer graag met u.

Voor wie
Deze brainstorm is onder andere interessant voor projectleiders, aanjagers en beleidsmedewerkers van gemeenten die zich bezighouden met preventie in de publieke gezondheidszorg. Ook collega's uit het onderwijs en wetenschap zijn van harte welkom.

Aanmelden
De officiële uitnodiging met meer informatie over het programma volgt na de zomervakantie. Wilt u zich alvast aanmelden? Dat kan via deze link. Na het klikken op de groene button 'aanmelden' is uw aanmelding succesvol geregistreerd.