Save the date 27 januari 2022: Kennisevent 'Is scheiden de norm?'

21 december 2021

Op donderdag 27 januari 2022 (van 9.00 tot 13.00 uur, met aansluitend lunch) organiseert het actieprogramma 'Foar Fryske Bern' het kennisevent 'Is scheiden de norm?'. Dit event vindt plaatst in het Victoria Park (Drafsportlaan 20, 8472 AS Wolvega). 'Foar Fryske Bern' zet zich in voor een kansrijke, gezonde en veilige jeugd voor kinderen in Fryslân. De bijeenkomst is een onderdeel van het programma 'Kind in beeld bij scheiding'.

Waarover?
Elk jaar krijgen 86.000 thuiswonende kinderen te horen dat hun ouders uit elkaar gaan. Soms bestaat zelfs de helft van de klas uit kinderen van gescheiden ouders. Er ontstaan daardoor vaker andere gezinsvormen en andere manieren van opgroeien voor kinderen. Hoe kan bijvoorbeeld een docent of hulpverlener omgaan met deze verschuiving en de gevolgen voor kinderen en ouders? 

Voor wie?

  • Professionals in het onderwijs
  • Zorgprofessionals
  • Gebiedsteammedewerkers

Meer informatie
Wilt u meer informatie over dit event (sprekers en programma) of op de hoogte worden gehouden wanneer u zich kunt aanmelden? Ga dan naar de website van 'Foar Fryske Bern' en klik op de button 'Blijf op de hoogte'.