27 september 2022: Uitnodiging bijeenkomst 'Bestaanszekerheid voorkomt Zorg'

06 september 2022

Op dinsdagmiddag 27 september 2022 (van 14.30 tot 17.00 uur) organiseren Terwille Verslavingszorg en gemeente Groningen de bijeenkomst ‘Bestaanszekerheid voorkomt Zorg’. Locatie: Terwille Verslavingszorg, Herman Colleniusstraat 18, Groningen.

Waarover?  
Méér zorg- en welzijn (de ‘zorgreflex’) is niet de oplossing om te komen tot gezondere en gelukkigere mensen. Een andere insteek wel: Uitgaan van werkelijke behoeften van mensen en kritisch zijn op de gebruikelijke antwoorden en het gebruikelijke (versnipperde) aanbod. De bijeenkomst staat in het teken van de werkelijke invulling van de omslag naar gezondheid, over minder onnodig naar de zorgverlener, over meer zelf en samen, over de basis op orde voor mensen, over hoe dat te doen met minder personeel en tégelijk een oplopende vraag, over wat te doen met de kostentoename, over op naar een nieuwe basiszorg in samenhang in wijk en regio en het concentreren van gespecialiseerde zorg. 

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar een van de twee initiatiefnemers van het landelijke traject en regiotour 'Bestaanszekerheid voorkomt Zorg' Marc Roosenboom en Ferry Koper via marc@gezondefocus.nl of ferrykoper@vdkv.nl.