28 november 2022: Uitnodiging Hi!Noord Gezondheidsfestival

26 oktober 2022

Op maandag 28 november 2022 (van 12.00 tot 17.30 uur) organiseert Hi!Noord het Gezondheidsfestival in De Harmonie in Leeuwarden. Een bruisend festival vol kennis, inspiratie en praktijkvoorbeelden over hoe het ook kan. Met de inhoud van een conferentie en de sfeer van een festival. Zorg dat u erbij bent! Deelname is gratis.

Waarover
U kunt uw eigen programma samenstellen rondom de volgende subthema’s:

  • Meer zorg met minder mensen; hoe dan? (e-health, werkgeverschap, beroepsvitaliteit, arbeidsmarkt, integrale voorzieningen)
  • De toekomst van de informele zorg (leren van succesvolle coöperaties, sociale structuren, mantelzorg, voorwaarden verduurzaming en koppeling aan formele zorg)
  • Preventief sturen op gezondheid (leefstijl, leefomgeving, zingeving, voeding, gezonde zorggebouwen)
  • Kenmerken van ecosysteem Noord-Nederland (strategische discussie over samenwerken, datagedreven werken, Hi!Noord projecten)

Aan het woord zijn onder andere: Maarten van Ooijen (staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport), Jos de Blok over werkgeverschap van de toekomst, Anne Hilderink over de brug tussen formele en informele zorg, Mark Tuitert over gezonde leefstijl en mindset en vele anderen. Klik hier voor een overzicht van alle sprekers en interactieve workshops.

Voor wie
Voor iedereen die zich in het Noorden bezighoudt met de transitie van zorg naar gezondheid: beleidsmakers, initiatiefnemers, raadsleden, statenleden, zorgprofessionals en bestuurders. 

Aanmelden
U kunt zich hier gelijk aanmelden.