Ga naar de inhoud

Samenwerking in Fryslân

Met verschillende organisaties werken wij binnen onze coalities, ketenaanpakken en diverse programma's/interventies die Fryslân rijk is, aan de goede gezondheid en welzijn met gelijke kansen voor alle Friese inwoners. Immers, alleen door samen te werken kunnen we écht impact maken. In het onderstaande overzicht vindt u (op alfabetische volgorde) meer informatie over alle samenwerkende organisaties binnen de Friese Preventieaanpak.

Partner worden?
Meewerken aan de Friese Preventieaanpak betekent werken aan een prachtige ambitie door onze krachten en kennis te bundelen, verbinding te zoeken en gebruik te maken van elkaars netwerk! Wilt u meedoen of meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@friesepreventieaanpak.nl.

 

 


Alle samenwerkende organisaties (op alfabetische volgorde) binnen de Friese Preventieaanpak:


Onze nieuwsupdate

Via onze nieuwsupdate willen we u, als gemeente, (mogelijke) samenwerkingspartner of belangrijke relatie, graag informeren over de Friese Preventieaanpak. 

Meld u aan voor de nieuwsupdate via deze link en blijf op de hoogte van alles rondom preventie in gezondheid en welzijn in Fryslân.