Ga naar de inhoud

13 oktober 2022: Terugkijken inspiratiesessie 'Haal alles uit het online samenwerkingsplatform van de Friese Preventieaanpak!'

26 oktober 2022

Op 11 & 13 oktober 2022 organiseerde de Friese Preventieaanpak twee inspiratiesessies over ons online samenwerkingsplatform.

Waarover
Op het online samenwerkingsplatform van de Friese Preventieaanpak staan inmiddels meer dan 200 professionals uit Fryslân met elkaar in verbinding. Via ons platform kunt u kennis en ervaringen op preventie uitwisselen met alle aangesloten professionals; ook buiten uw eigen organisatie- en over gemeentegrenzen heen. 

Tijdens de inspiratiesessies lieten Reina Catharina Denkers (programmamedewerker Friese Preventieaanpak) en Thomas Dollevoet (adviserend projectleider 1SociaalDomein) u zien wat er allemaal mogelijk is op ons platform en hoe dit platform u kan ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden. Zo werd er onder andere ingezoomd op de Coalities en lerende netwerken, Kennisbank, Kalender en het Netwerk.

Terugkijken
Heeft u de inspiratiesessies gemist? Klik hier om de inspiratiesessie van 13 oktober 2022 terug te kijken. De presentatie kunt u hier terugzien. 

Ook kennis uitwisselen? 
Komt u ook op ons platform uw expertise en/of uw vraagstukken uitwisselen met al uw collega's in Fryslân? Klik hier om u gelijk aan te melden.